Spelregels

Fijn dat je onze website en/of onze apps gebruikt! Om alles tof en veilig te houden zijn er wel enkele regeltjes waarvan we verwachten dat iedereen ze volgt. Zo houden we het chill

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je doet op ketnet.be en/of de Ketnet-apps. Als je jonger bent dan 18, zijn je ouders verantwoordelijk voor de gevolgen van de dingen die jij doet, zegt of instuurt op de Ketnet-site en/of de Ketnet-apps.

 • Geef nooit zomaar je persoonlijke informatie zoals je adres, telefoonnummer of e-mailadres prijs op de Ketnet-site en/of de Ketnet-apps, behalve als je een Ketprofiel aanmaakt en aanpast. Wij beloven heel voorzichtig met deze informatie om te springen. Lees hierover meer in ons Ketnet privacybeleid.

 • Plaats niet zomaar foto’s of videomateriaal online. Denk steeds na over wat je post. Foto’s en zeker videomateriaal vertellen meer over jezelf dan je denkt. Plaats ook nooit foto’s of beeldmateriaal dat ongepast is. Dus ook niet van iemand in z’n blootje.

 • Publiceer nooit persoonlijke informatie of foto’s van anderen.

 • Geef je nooit uit voor iemand anders. Ook niet als een beroemde acteur of zangeres. Ketnet treedt streng op bij grooming, waarbij een volwassene zich uitgeeft voor een minderjarige. Doe je ook niet voor als vertegenwoordiger van een bepaalde organisatie (scouts, sport of andere groepsvereniging) als je dat niet bent.

 • Wees altijd eerlijk bij deelname aan wedstrijden en spelletjes.

 • Ketnet zegt ‘nee’ tegen pesten. Doe niets dat andere personen kwetst of ongemakkelijk maakt. Iedereen is uniek en verdient respect. Maak dus geen kwetsende opmerkingen omdat iemand er anders uitziet, van een andere afkomst is, van een ander geslacht is of een andere hobby heeft enz.

 • Indien je de bovenstaande regels niet volgt, kan Ketnet je Ketprofiel verwijderen.

 • Het materiaal dat je op de Ketnet-site en/of Ketnet-applicatie vindt, is door bepaalde rechten beschermd. Dat betekent dat foto’s, teksten, video’s, logo’s, figuurtjes, tekeningen en muziek op de Ketnet-site en/of Ketnet-applicatie niet zomaar mogen worden gebruikt zonder de toestemming van de eigenaar van het materiaal. Als jij dit materiaal toch zou gebruiken zonder de vereiste toestemming, en Ketnet leidt hierdoor schade, kan Ketnet de kosten of vergoedingen die zij hierdoor zou moeten betalen aan jou (en dus je ouders) doorrekenen.

 • Soms kan je materiaal dat je zelf maakt op de website en/of de apps van Ketnet plaatsen en naar ons sturen. Of het nu gaat om je foto, film, tekst, muziek of tekening, alles blijft jouw eigendom en je kan het altijd zelf blijven gebruiken. Als je dergelijk materiaal op de Ketnet-site en/of de Ketnet-apps plaatst of naar Ketnet stuurt, dan ga je er wel mee akkoord dat Ketnet jouw inzending kan gebruiken op de Ketnet websites of applicaties, maar ook in de radio- en televisieprogramma’s .

 • Soms kan je op de Ketnet-site en/of Ketnet-applicatie doorklikken naar een website van iemand anders. Daar gelden deze gebruiksvoorwaarden van Ketnet niet. Het is wel mogelijk dat andere voorwaarden gelden. Ketnet is niet verantwoordelijk als deze sites foute informatie bevatten of je zouden storen.

 • Ketnet is niet verantwoordelijk voor technische problemen zoals storingen, onderbrekingen of problemen met de elektronische levering van diensten die je via de websites of apps gevraagd hebt.